Vi leverer både til store hospitaler og mindre klinikker

Siden 1962 har Standard Systemer leveret produkter og løsninger til den danske sundhedsvæsen samt flere lande i Europa. Vores produkter er udviklet og produceret af os selv og de bygger på vores store erfaring på området. Produkterne afspejler stor kreativitet som skal gøre det lettere for de ansatte i sundhedsvæsenet, at udføre effektiv og brugervenlig behandling.

Standard Systemer har en række faste kunder – key accounts – som vi hjælper med at optimere og udvikle deres hospitals- og klinikudstyr, så de passer til tidens krav og anbefalinger.

Vil du også være kunde? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 38 26 49 00 eller sende en mail til info@standardsystem.dk. Vi sidder klar med grundig rådgivning og giver dig gerne et tilbud efter behov.

Nedenfor ses nogle af vores seneste leveringer

Servicevogne til Gødstrup

Vi har netop produceret 238 servicevogne til det nye Regionshospital i Gødstrup. Alle vognene er lavet i vores egen produktion i Skovlunde.

Levering til ny fløj på Rigshospitalet

Standard Systemer har leveret 25 vogne til den nye nordfløj på Rigshospitalet. Vognene blev vel modtaget og omgående taget i brug!

Charlottenlund Privathospital & Øre- Næsehalsklinik

Vi hjalp Charlottenlund privathospital og øre- næsehalsklinik med at indrette deres nye flotte lokaler. Der blev lavet 3D tegninger af hele projektet i samråd med kunden og der blev leveret og monteret CareCab klinikskabe samt FlexCare lejer til hele klinikken.

Familielægerne i Ishøj

Da to nye læger skulle starte ny klinik i Ishøj, var vi med i processen fra start til slut og leverede det meste inventar til hele klinikken. Heriblandt reception, venteværelsesmøbler, møbler til konsultation og sygeplejeklinik, CareCab klinikskabe, CareVan klinikvogne og FlexCare lejer.