Cisi P/S og Standard Systemer ApS fusionerer til Danmarks ledende leverandør af inventarløsninger og udstyr til sundheds- og plejesektoren

 

Cisi P/S og Standard Systemer ApS, to førende leverandører af inventarløsninger og udstyr til sundheds- og plejesektoren i Danmark og Skandinavien, er glade for at meddele fusionen til Cisi Systems A/S med i alt 21 medarbejdere.

Fusionen bringer to stærke og respekterede virksomheder sammen for at skabe en endnu mere konkurrencedygtig og dynamisk dansk enhed. Cisi Systems A/S vil trække på de fælles værdier fra begge virksomheder i form af høj faglighed, viden, solid kvalitet og evnen til at lytte til kunderne. Med dette vil Cisi Systems A/S levere endnu større kundeværdi på tværs af sundheds- og plejesektoren i Danmark og Skandinavien.

”Med fusionen vil vores kunder opleve en bredere og mere fleksibel palette af løsninger, hvor vi bruger vores fælles styrker til at byde ind på flere og mere komplekse opgaver. Her får vores dygtige medarbejdere endnu flere værktøjer at bringe i spil i samarbejde med vores kunder for at løse opgaverne. Cisi Systems’ kombination af egenproduktion og produktudvikling i samspil med et netværk til verdens førende leverandører af produkter indenfor deres felt gør, at vores kunder altid vil få den bedste løsning med hensyn til funktion, kvalitet og bæredygtighed – på den mest omkostningseffektive måde”, siger Jesper Elkjær, der er administrerende direktør i Cisi Systems A/S.

”Cisi P/S og Standard Systemer ApS har gennem årene arbejdet parallelt med udvikling af innovative og bæredygtige kvalitetsprodukter, og derfor ser vi mange direkte synergier i det fælles produktprogram og ikke mindst indenfor bæredygtighed. Det har været afgørende for os, at vi med fusionen fortsætter det samme fokus på at levere løsninger af høj kvalitet, og med et solidt fundament for at udvikle nye produkter, der kan løfte vores innovation og vækst til nye højder,” fortsætter Thomas Werdelin Philipsen, der er direktør i Cisi Systems A/S.

Tina Hjort er ny formand for bestyrelsen i Cisi Systems A/S.

”Det er en styrke, at vi med fusionen har skabt en slagkraftig dansk virksomhed, som kan bidrage til den langsigtede udvikling af sikre, produktive og bæredygtige løsninger på en omkostningseffektiv måde. Det er det, der driver os”, siger hun.

Cisi Systems A/S flytter sammen i løbet af de kommende måneder på adressen Mileparken 13 i Skovlunde, hvor virksomheden glæder sig til at vise det nye showroom og tilbyde undervisning og faglig sparring på lokationen.

Yderligere information kan fås på www.cisi.dk og www.standardsystemer.dk

Jesper Elkjær
Adm. direktør
Cisi Systems A/S
jesper@cisi.dk

Thomas Werdelin Philipsen
Direktør
Cisi Systems A/S
twp@standardsystem.dk

Tina Hjort
Formand for bestyrelsen
Cisi Systems A/S
tina@cisi.dk

De tre partnere fra venstre – Thomas W. Philipsen, Jesper Elkjær og Tina Hjort – går sammen og skaber
en stærk slagkraftig dansk enhed ved sammenlægning af Standard Systemer APS og Cisi P/S til Cisi
Systems A/S.